Alla inlägg den 14 januari 2008

Av Mia - 14 januari 2008 17:37

I morse vaknade jag vid halv 8 av att klockan ringde, men jag låg och drog mig fram tills att klockan var 8 orkade inte riktigt gå upp :P. Sen gick jag  och duschade, bytte om, åt frukost… Sen slog Alexandra och jag följe från min lägenhet till mitt jobb, där sa vi hej då och jag pekade ut vilken väg som var lättast för henne att ta bort till busshållplatsen... Jag var jättenervös när jag gick in på jobbet idag.. Undrade om allt skulle va som vanligt eller om de skulle saknat mig något när jag va borta… Ja sa hej till alla och sen la ja mina saker på mitt skrivbord och gick sedan in på Änglagården..

Änglagården är dagiset i den församling där jag jobbar, det var nervöst att träffa barnen igen.. men det var underbart att höra att de verkade bli glada att se mig igen, barn är bara för härliga, lilla Carl va extra stolt för han fyllde 4år ida..:) så han fick vara utklädd till Kung… :) Oj va han va stolt!..

Sen var det dags att gå ut och leka på gården, så mössa, vantar och overall på barnen och en varm jacka och termobyxor till mig så bar det ut på gården..  där vi lekte och hade kul ( barnen verkade i alla fall lyckliga...) Klockan elva slutade jag inne på dagis, åt en snabblunch med makaronen och vitlöksgish.. Gick sen till skolan och pratade med lite ungdomar... sen tillbaka till församlingshemmet för lite skrivbordsarbete... och lite godis inventering till caféet på torsdag kväll... ska lägga in en beställning i morgon...  Slutade kvart över 3 och har sen dess varit hemma och tagit det lugnt, ska nog inte göra så mycket mer idag, det har varit en härlig dag, men lite jobbig behöver vila lite så ja ska nog snart gå och lägga mig...  Snart är det fredag... ;) längtar... :)  

Ovido - Quiz & Flashcards